Mosaiske Begravelser og Gravsten indtil 1886

Tydning af Hebraiske Gravstensinskriptioner

Vi kan generelt ikke tilbyde hjælp til tydning og oversættelse af hebraiske gravstensinskriptioner. Dette kræver ikke blot hebraisk-kundskab på højeste niveau, men også et kendskab til jødedom og dens hellige skrifter i en grad, som vi ikke magter. Inskriptionerne er typisk meget stilfulde og formfuldendte og søger at udtrykke stor lærdom i religionen.

Men individuelle brugere kan bede om at få adgang til fotos i højere kvalitet end den der vises på websiderne, og kan herefter søge hjælp f.eks. på JewishGen's ViewMate. Vi vil meget gerne have tilsendt tydninger og oversættelser (også engelske), der er tilvejebragt på denne måde, og have lov til at vise dem på disse websider.

Brugere, der vil have adgang til fotografier i den bedste kvalitet vi kan tilbyde, kan sende en email til Tom Brøndsted. JGS- og HGJG-medlemmer kan logge ind nederst med deres emailadresser og sædvanlige adgangskoder. De vil da også have adgang til fotos i bedste kvalitet.

Når man har valgt at se "detaljer" om en gravsten, vises billeder i første omgang i den sædvanlige web-venlige (hurtige, men ikke synderlig gode) kvalitet. Men har man adgang og er man logget ind, kan man klikke på billederne for at se den fulde kvalitet. Man kan da evt. højreklikke på billedet og vælge "gem som ...".

Log in